Tjänster

1B5FBEF5-54FD-49FE-BBAC-1391E7E1AED1 Created with sketchtool.
Utvecklingsteam
Våra dedikerade utvecklare fungerar som era egna anställda och blir en del av ert utvecklingsteam, antingen på plats hos er eller på distans från vårt kontor. Vår mest populära lösning är ett “team på plats”. Det innebär att ni får en senior utvecklare på ert kontor som driver resten av teamet på distans.

Våra populäraste lösningar

 • Litet team

  Med vårt minsta team på plats får du en senior utvecklare på plats hos er som leder två andra utvecklare på distans

 • Medium team

  Med vårt medium team på plats får du en senior utvecklare på plats hos er som leder fyra andra utvecklare på distans

 • Stort team

  Med vårt största team på plats får du en senior utvecklare på plats hos er som leder sex andra utvecklare på distans

86256B29-9A33-4F16-843F-1CDCCB9C19D4 Created with sketchtool.
Applikationer
Vi förverkligar din idé eller löser ert interna problem. Vi börjar med att ta fram mockups som visar hur applikationen kommer att fungera och ger därefter ett kostnadsförslag. Vi gör allt från design till slutleverans. Vi demonstrerar hur det går varje vecka. Varje projekt är unikt, därför anpassar vi alltid team, teknik och verktyg för varje projekt.

Våra populäraste lösningar

 • Affärsapplikationer

  Vi bygger en intern applikation eller modul till existerande affärssystem för att effektivisera er verksamhet. Vi integrerar lösningen mot andra interna system eller mot kunder och leverantörer.

 • Webbtjänst

  Vi skapar er webbaserade tjänst från grunden eller baserad på våra plattformar inom t.ex. e-commerce, bokning, beställning, integration eller rapportering. Vi nyttjar vid behov teknologier som big data, machine learning och blockchain.

 • Mobilappar

  Vi skapar native eller hybrid iOS- och Android-appar. Vi börjar med designade klickbara skärmar och implementerar mot ert API eller bygger även API/backend. Vi testar på relevanta mobiler innan leverans.

BEFF2C5D-5A37-4599-9607-35F6A10C0791 Created with sketchtool.
Konsultation
Vi delar med oss av vår kunskap för att t.ex undersöka befintlig IT-infrastruktur, göra en kodgranskning, automatisera er utvecklingsprocess, ta fram en systemarkitektur. Vi går igenom uppdraget och definierar ett scope, som oftast är ett par veckor, och levererar därefter i nära dialog tillsammans med er.

Våra populäraste lösningar

 • Kodgranskning

  Vi går igenom din befintliga kod, arkitektur, kodstruktur, säkerhetsaspekter och levererar en analys och rekommendationer, t.ex. vid ett uppköp eller för att få beslutsunderlag om fortsatt utveckling

 • Systemarkitektur

  Vi gör en kravanalys och leverera en systemarkitektur för ditt nya system.

18846B51-B938-4894-B0B2-D7DFE98D3205 Created with sketchtool.
Förvaltning
Förvaltning innebär att vi tar hand om din redan existerande applikation eller en vi byggt åt dig. Det betyder att du fördelaktigt kan fokusera på din kärnverksamhet, säljande eller utvecklande av nya produkter. Vi driver och hanterar din servermjukvara, åtgärdar dina programvarufel och estimerar nya systemfunktioner.

Våra populäraste lösningar

 • Brons

  Du får hjälp måndag - fredag 7-16 (lunch 12-13) och betalar bara när ett ärende uppstår. Vi behandlar ditt ärende inom 1 vecka.

 • Silver

  Du får hjälp måndag - fredag 7-16 (lunch 12-13), med avtalad mängd supportärenden och uppdateringar inom 1 dags svarstid.

 • Guld

  Du får hjälp 24x7x365 vart du än befinner dig, med obegränsat antal supportärenden och uppdateringar inom 1 timmes svarstid.

0B85C3E5-8F7A-4A09-ABB2-32999D01695D Created with sketchtool.
Testning
Bättre kvalitet, kortare utvecklingscykel, enklare att uppdatera applikationen. Våra professionella testare åtgärdar problem som är kritiska för din verksamhet och dina slutanvändare. Spara tid och kostnader på utveckling och specialister. Vi tar ansvar för att skydda din produkt från buggar och avvikelser mellan krav och implementation. Vi är redo att bli en del av ditt team eller att utföra oberoende testning.

Våra populäraste lösningar

 • Funktionstestning

  Baseras på systemkomponenter och specifikationsanalys och syftar till att bekräfta att systemet fungerar och har implementerats enligt funktionskraven.

 • Testautomatisering

  Automatiserar din GUI och API och bidrar till att minska kostnaderna för testning och enkelt göra regressionstestning.

Nyheter

Se alla