Hemsida för bokning av äventyrsresor åt Carpe Adventures

Kund
Carpe Adventures
Projektets omfattning
Bootstrap
CSS
Drupal
Grant (task manager)
Javascript
LESS
PHP
Kundwebb
www.carpeadventures.se
Område
E-handel
Tjänst
Projekt

Hemsida för bokning av äventyrsresor åt Carpe Adventures

Vi skapade en ny responsiv webbplats baserad på Drupal: förändrade strukturen och design, förbättrade användbarheten, gjorde nya ikoner för resekategorier, uppdaterade deras logotyp och adderade några nya funktioner (möjligheten att lägga till resor manuellt, lägga till flera kampanjer, göra resejämförelser, importera bannerbilder från API, och möjligheten att beskära bilder på adminsidan, etc.).

Vi gjorde också admingränssnittet mer användarvänligt och lätt att arbeta med, förbättrade flödet för att lägga till och importera resor, lägga till destinationer och uppdatera reseöversättningar. Vårt team, beståendes av en projektledare, en utvecklare, en HTML-utvecklare och och en designer gjorde webbplatsen mer attraktiv för besökare, förbättrade möjligheten att göra sökningar på sajten och gjorde den bekvämare för företaget att använda. De typer av testning och management som användes var: Agile, manual testing.

På destinationssidan finns en kort beskrivning om destinationen och en lista med resor som är tillgänliga

En sida där populära och nya resor är samlade

Block med den viktigaste reseinformationen. Här kan besökaren även se en lista med avgångar, filrera resor på datum och boendeform

Mobilversionen av startsidan, destinationssidan, resekort

Nyheter

Se alla