Modern applikation för e-postmarknadsföring

Customer
Mobiplus
The scope of the project
AngularJS
MySQL
PHP 5.6
Twig
Yii 1.1
Links
www.mobiplus.se

Modern applikation för e-postmarknadsföring

Vi skapade en webbapplikation för e-postmarknadsföring åt Mobiplus och utökade därmed funktionaliteten för deras tidigare produkt som bara innehöll sms-marknadsföring. Applikationen är byggd med PHP och gör det möjligt för användaren att skapa och skicka ut nyhetsbrev på ett enkelt och snabbt sätt genom färdiga mallar eller enkelt skapande av nya mallar. Applikationen importerar också prenumeranter, skapar sändningslistor och samlar statistik på skickade mail.

Vårt team bestod av en projektledare, en testare, front-end och back-end utvecklare, en HTML-utvecklare och en designer. Tillsammans utökade de funktionerna för prenumerantimport, skapande och skickande av sändlistor, utvecklade en enkel drag & drop mailskapare.
Allt detta hjälpte Mobiplus att erbjuda sina kunder en ny och förbättrad tjänst som även attraherade nya kunder och ökade deras vinst.
De typer av testning som användes var: Vattenfallsmodellen, funktionell manuell testning och testautomatisering av prenumerantimportsfunktionen.

Nyheter

Se alla