GROVER – Utveckling av prenumerationstjänst

Projektets omfattning
Node JS
Python
React
Redux

GROVER – Utveckling av prenumerationstjänst

Grover är en av marknadsledarna i Europa inom teknikuthyrning och är ett nytt alternativ till att äga teknikprodukter. Affärsidén bygger på delningsekonomi där du som kund har möjlighet att prenumerera på olika teknikprodukter utan att köpa dem. Privatpersoner och företag får tillgång till ett brett sortiment av över 1 500 tekniska produkter såsom mobiler, bärbara datorer, kameror, drönare, spelkonsoler, VR-glasögon, med mera. Genom Grover får du möjlighet att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken till en bråkdel av inköpspriset, samtidigt som du hjälper till att spara på jordens resurser.

För att hjälpa Grover med sina tekniska utmaningar har Fastdevs team arbetat med utveckling av deras sajt. Flera olika programmeringsspråk och plattformar har använts, framförallt Node.js, Ruby och Python men även olika AWS-molntjänster för back-end-arbetet. För front-end har huvudsakligen React och Redux använts.

Grover grundades i Tyskland 2015 då Michael Cassau saknade flexibel tillgång på konsumtionsvaror. Idag är Grover en av Tysklands bäst finansierade start-ups och har omsatt över 62 miljoner euro och har över 70 anställda.

 

 

Nyheter

Se alla