CUBIMO - Digital inkubator för entreprenörer

Projektets omfattning
Docker
flexbox
GitLab
grid
Gulp
Javascript
PHP (Zend Framework)
SCSS
Webpack
Kundwebb
https://www.cubimo.com/

CUBIMO - Digital inkubator för entreprenörer

Cubimo är en digital inkubator för entreprenörer som vill utveckla sina idéer. Cubimo skapades för människor som vill starta ett företag och som letar efter en strategi och ett sätt att göra det. Cubimoanvändare kopplas ihop med likasinnade människor från hela världen, oavsett geografi, kulturella skillnader och språk. De förenas via den gemensamma drivkraften att skapa något nytt och göra nytta i världen. Cubimo har 26 000 aktiva användare och finns i 91 länder.

Cubimo hjälper entreprenörer att skapa en plan, prototyper, coachar, samt hittar resurser och finansiering. Allt för att entreprenörerna ska kunna fokusera på sin affärsidé och förverkliga sin dröm. Cubimo ger entreprenörer verktyg för att starta och växla upp affärer, guider för att lösa affärsproblem, nätverk och kontakt med personer som kan dra nytta av verksamheten, såsom investerare, partners och leverantörer.

Fastdevs team implementerar design, utveckling och testning av plattformen. Vi har hjälpt Cubimo bygga den första versionen av systemet och börja marknadsföra den.

Nu jobbar vi vidare med produktutveckling, analyserar användarbeteendet på sajten och experimenterar med marknadsförings- och tillväxtmetoder.

Nyheter

Se alla