Agapi Club - Digital prenumerationstjänst för båtar

Projektets omfattning
Amphp
Bootstrap
CSS
HTML
jQuery
LESS
PHP
PostgreSQL
RabbitMQ
WebSockets
Kundwebb
https://agapiboating.com/sv/club/
Tjänst
Projekt

Agapi Club - Digital prenumerationstjänst för båtar

Agapi Club tillhandahåller en prenumerationstjänst på egentillverkade båtar som ligger i hamnar i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Mallorca. För att bättre hantera bokningarna behövde de en digital bokningslösning.

Fastdev hjälpte dem därför att ta fram en specialutvecklad plattform som gjorde att de kunde skala upp snabbt. Från att ha haft en handfull medlemmar har de nu fått en tredubbel tillväxt.

För att bokning av båtarna skulle fungera så bra som möjligt behövdes en anpassad mjukvara och en leverantör som kunde leverera både systemet och utveckling. Agapis lösning är byggd på Fastdevs bokningsmotor som hela tiden anpassas och vidareutvecklas i nära samarbete. I den digitala plattformen kan Agapi sköta både kreditkortsbetalningar, bokningar och administration.
– Vi är imponerade av Fastdevs fascinerande engagemang i vår utveckling. De har själva utvärderat tjänsten och förstår vilken betydelse användarvänligheten har. Genom Fastdev har vi fått en mjukvara som vi inte trodde var möjlig att uppnå, säger Peder Asplund, vd på Agapi.

Nyheter

Se alla