Fler tar körkort via digitaliserade övningskörningstjänster

The scope of the project
Android application
Auth
CSS
Docker
Firebase Real-time database
Google calendar
Google Services
iOS application
Javascript
Klarna Checkout integration
MobX
MySQL
Node JS
React
SimplyBook API integration
Typescript
Links
https://mydrivingacademy.com/

Fler tar körkort via digitaliserade övningskörningstjänster

.

My Driving Academy är en trafikskola på nätet, tjänsten finns tillgänglig i Stockholm och Uppsala. När man 2016 bestämde sig för att dra igång på allvar kom man i kontakt med utvecklare på Fastdev för att få hjälp att digitalisera trafikskolebranschen. Idag växer de ständigt och har redan hjälpt 300 elever till sitt körkort.

My Driving Academy är en digital trafikskola som erbjuder alla körskoletjänster på nätet och i mobilen. Sedan starten 2016 har de vuxit från två bilar i Stockholm till mer än tio bilar i Stockholm och Uppsala. De erbjuder teoristudier direkt i mobilen, bokning av lektioner och kurser online, samt körövningar för privat övningskörning. Allt för att göra det smidigare och billigare att ta körkort. Målet har varit att utveckla branschen och göra körskoletjänster mer tillgängligt för alla genom en digital lösning. I dagsläget har de hjälpt ungefär 300 elever till sitt körkort.

Bilskolebranschen hade sedan länge stått stilla i jämförelse med många andra branscher. Det behövdes ett smidigare och modernare sätt att ta sitt körkort på. Vi byggde därför med hjälp av Fastdev upp en helt ny helhetslösning som ligger helt rätt i tiden och anpassas efter kunden, säger Tom Hansson, vd på My Driving Academy

Fortsatt utveckling av tjänsten

Resan för My Drivning Academy började 2016. Då togs beslutet att dra igång på riktigt och utveckla en egen plattform. De kom i kontakt med Fastdev som har utvecklat det mobila boknings- och betalningssystemet för körlektionerna, kontaktytorna samt den digitala plattformen. Arbetet fortsätter än idag då man ser fördelarna med att jobba kontinuerligt med utvecklingen av plattformen och tjänsten.

– Nästa steg blir att personifiera utbildningsstegen i appen. Vi vill få den att bli ännu mer relevant och så effektiv och billig som möjligt. Tack vare Fastdevs imponerande flexibilitet kan vi fortsätta att utveckla tjänsten i den riktning vi vill, säger Tom Hansson.

     

Nyheter

Se alla