Våra IT-konsulter fokuserar sig främst på system och applikationsutveckling och är högutbildade utvecklare inom de flesta utvecklingsspråk. Företag som Academic Work och Byggmax vänder sig till Fastdev och våra IT-konsulter när deras komplexa IT lösningar behöver vidareutvecklas och det till högsta kvalitet. Hos oss på Fastdev hittar ni IT-konsulter som är specialister inom sina områden. Vi erbjuder allt från arkitekter, Seniora utvecklare inom .NET och Java till mobilapputvecklare. Vår mobila app utvecklingsavdelning erbjuder IT konsulter och utvecklare som behärskar båda iOs och Android native till Xamarin och React native.

Fördelen med Fastdev och våra IT-konsulter är dels deras höga utbildningsnivå och mångåriga erfarenhet men också vår affärsmodell och erbjudande. Vårt erbjudande slår de flesta på den Svenska marknaden. Våra kunder väljer mellan IT-konsulter onshore, offshore eller varför inte en blandning av dessa alternativ och detta till väldigt förmånliga priser. I alla fall om man jämfört med våra Svenska konkurrenter. Vi har under de senaste 10 åren paketerat och strukturerat vårt erbjudade av våra IT-konsulter som är mest lämplig för vår stor och breda kundbas. Det betyder inte att vi inte är flexibla i utformningen av vårt erbjudade av våra IT-konsulter. Vi skräddarsyr ett paket som är perfekt för just dig!

Vår kundbas sträcker sig från startups till företag som Academic Work, Candyking och Byggmax. Den gemensamma nämnaren som alla våra kunder har är att de är på jakt efter IT-konsulter som levererar högkvalitativ mjukvara och kod. Utöver våra IT-konsulters breda spetskompetens och bredd så kan vi inte undgå faktum att vårt on/offshore erbjudande är väldigt konkurrenskraftigt. Vi erbjuder en paketering av våra IT-konsulter som passar de flesta organisation. Den mest populära lösningen som allt fler idag väljer är att placera en Senior systemutvecklare alt. Arkitekt hos sig på sitt utvecklingskontor i Sverige (och därmed bosätter sig i Sverige). Denna IT-konsult har därefter ett team av Fastdevs IT-konsulter offshore som han eller hon leder på distans. Inte bara är denna lösning kostnadseffektiv men den ger också våra kunder tillgång till den delen av IT-konsulter som inte vill flytta från Ryssland till Sverige.

Att välja en IT-konsult som passar ert team är inte enkelt. Och i Sverige blir det än svårare att hitta kompetenta IT-konsulter och utvecklare som behärskar de teknologier och kodspråk som ni behöver just nu. Denna problematik kan vi på Fastdev hjälpa dig med då vi inte begränsas av bristen av IT-konsulter på den Svenska marknaden.

Men varför har vi på Fastdev valt att fokusera oss på IT-konsulter och utvecklare från Ryssland?! Ryssland är topp rankade år efter år i världsrankingen som de mest kompetenta utvecklarna och IT-konsulterna i VÄRLDEN! Varför skulle vi vilja begränsa oss till den Svenska marknaden som erbjuder bra IT-konsulter och utvecklare men är svåra och tyvärr dyra när man väl hittar någon.

Om ni känner att ni vill ha de bästa och mest erfarna utvecklarna och IT-konsulterna i ert utvecklings-team tveka inte att kontakta oss på Fastdev. Vi har de IT-konsulterna Sverige och våra Svenska kunder behöver. Har vi dem inte så hittar vi dem!

Ring eller maila oss!
Telefon: 08-522 56 700
Email: sales@fastdev.se